Juhlalimppua ole hyvä. Koska sharing is caring.

Koska sharing is caringSharing is caring, sanotaan.

Ja tottahan se on, sisällöntuotannossakin. Mitä enemmän tuotat asiakkaan kannalta relevanttia, hänen ongelmiaan ratkovaa sisältöä ja jaat sitä tehokkaasti kohderyhmäsi parissa, sitä varmemmin rakennat luottamusta osaamiseesi.

Ja tadaa, jonain päivänä voit tipauttaa määreen ”potentiaalinen” sanan ”asiakas” edestä.

Minäkin mietin mitä tänään olisin jakanut. Töissä on ollut kiireitä, joten en oikein pystynyt keskittymään blogiin aiheeseen. Silti muutaman päivän kirjoituspaasto pisti sormet polttelemaan ja haluamaan näppikselle.

Joten päätin jakaa maailman parhaimman juhlalimpun reseptin. Sen tekeminen on hävyttömän helppoa, kaikki ainekset vain sötkötetään rennon letkeästi yhteen. Taikinaa ei siis tarvitse vaivata, riittää kun voitelee vuoat huolella.

Una-tädin maailman paras juhlalimppu

1 l piimää
1 1/2 palaa hiivaa (minä en koskaan jaksa jakaa paloja, vaan laitan sovinnolla molemmat)
1 1/2 rkl suolaa
1 tl pomeranssin kuorta
3 dl vehnäleseitä
3 dl karkeita ruisjauhoja
3 dl Tuoppi-olutmallasta
3 dl siirappia
10 dl vehnäjauhoja

Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi, lisää hiiva, mausteet ja siirappi. Sekoita hyvin. Lisää muut ainekset. Jaa kolmeen hyvin voideltuun vuokaan, anna nousta n. 30 min. Paista 175 asteessa 45 minuuttia. Kumoa leivät ritilälle ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia, niin saat kauniin värin myös leivän pohjaan.

Enjoy! Naapureita harmittaa taatusti, niin hyvä tuoksu näistä tulee!

Jaa tämä myös kavereillesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.