fbpx

Vi betjänar även på svenska!

Behöver du innehåll såsom inlägg på sociala medier, bloggar eller pressmeddelanden, eller kanske till och med större kommunikationsstrategier på svenska, har du hamnat just på rätt webbplats!

Spelar ingen roll om du är egenföretagare, ett lite större bolag eller en reklam- eller kommunikationsbyrå som söker underleverantör, jag kan säkert hjälpa dig.

Vi vill alla nå framgång. Ibland räcker inte vår egen volym för att överrösta konkurrenterna. Jag kan hjälpa dig att kommunicera ditt budskap effektivt till rätt målgrupp på mitt modersmål, svenska. Hör av dig – du når mig bäst per telefon +358 50 529 8055.

Vem är jag?

Jag är en erfaren kommunikatör med cirka 20 års bakgrund inom finansbranschen. Är därför van att arbeta i snabbt tempo och håller lätt flera bollar i luften samtidigt.

Men det var kanske inte det du var intresserad av. Utöver kommunikation älskar jag att blogga (lever enligt principen att det alltid är en bra dag att starta en ny blogg!) och att sticka.

Vi betjänar även på svenska.

Inom stickning har jag specialiserat mig på halva par sockor – mitt lager av ensamma sockor är så stort att jag faktiskt kunde starta en webshop för enfotade personer.

Skämt åsido. Det finns en orsak bakom de ensamma sockorna. Jag älskar att lära mig nytt!

Därför brukar jag vänta med den andra sockan. Ibland några veckor, ibland lite längre. Det har hänt att det gått ett par år också. Men när jag väl antar den andra sockan, är det som om jag skulle börja något helt nytt – igen. Om du är intresserad av handarbeten kan du läsa mer på min handarbetsblogg (!).

Artiklar

En företagare måste tro på sin intuition – i kriser räddar passionen
Dragartisten Marko Vainio tror inte corona förändrar oss – nästa höst kan bli fullbokad
Företag tillsammans med din partner? Ja, om förhållandet är i balans
I kristider investerar Salmonfarm i utveckling
Duo tillsammans mot klimatförändringen