fbpx

Epämukavuusalueella voi syntyä vaikka joulukalenteri

Vuoden 2016 joulukalenterin kuvatEpämukavuusalueelle pitää mennä, koska itsensä kiusaaminen on hauskaa – parhaimmassa tapauksessa oppii jotain uutta.

Vuosi sitten otin käyttöön Canva-palvelun. Canvassa voi kätevästi tehdä esimerkiksi kuvapostauksia sosiaalisen median kanaviin.

Olin joskus hyvä piirtämään, ja vaikka se kehittääkin sommittelutaitoa, ei se tee kenestäkään vielä graafikkoa.

Canvassa olin siis osaamiseni äärilaidoilla.

Canvalla voi nikkaroida vaikka glögimukin!Päätin kuitenkin tehdä julkisen kokeilun ja pistin pystyyn Instassa Aiolle joulukalenterin – rajasin tehtävän Canvassa tarjolla oleviin valmiisiin elementteihin, eli jokainen kuvakokonaisuus piti askarrella palvelussa tarjolla olevista palasista. Käytännössä tämä tarkoitti muutamaa yksittäistä lumihiutaletta lukuunottamatta neliöitä, ympyröitä ja kolmioita Aion pääväreissä.

Tehtävä osoittautui ihanan haasteelliseksi, etenkin kun jokaiseen kalenterikuvaan tuli vielä oma viestintään liittyvä teksti. Mutta samalla se oli hurjan hauskaa – en muista koska olisin nauttinut yhtä paljon kuvilla leikkimisestä.

Joten päätin sitten lähteä samaan leikkiin uudestaan! Olen hyvin tietoinen aikataulupaineista, joten tällä kertaa ajattelin ottaa avukseni ikonipalvelu Noun Projectin – yksittäisiin kuvaelementteihin ei tällä kertaa suttaannu aikaa, vaan voin keskittyä sommitteluun.

Canvalla tehty punatulkkuEn tiedä, voi olla että  näin ”fuskaamalla” joulukalenteriprojektista ei tule läheskään yhtä hauska, kun silloin kun kaiken tekee itse.

Tai sitten se vain säästää hermoja 🙂

Joka tapauksessa, laitahan Aion Instatili seurantaan, niin ei mene joulukalenterin luukut ohitse!

 

Jaa tämä myös kavereillesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.