fbpx

Pk-yritys, onnistu sisällöntuotannossa – ota kumppaniksi viestintätoimisto

Pk-yritys onnistuu sisällöntuotannossa viestintätoimiston avulla.
Ilari, Susanna, Jarkko, Nico ja Janne Jarkko Männistö Asianajotoimisto Oy:stä.

Pk-yrityskin tarvitsee sisällöntuotantoa näkyäkseen. Kumppanuus viestintätoimiston kanssa tukee omaa tekemistä. Aio on jo pidempään tehnyt Jarkko Männistö Asianajotoimiston kanssa sisältöyhteistyötä.

Käytännössä yhteistyö on pitänyt sisällään viestintäsparrausta, tekstituotantoa kuten asiakastarinoita verkkosivuille sekä nostoja sosiaaliseen mediaan. Sisältösuunnittelu tehdään yhteistyössä asianajosihteeri Susanna Vähä-Herttuan kanssa.

Susanna kertoo yhteistyön täydentävän hyvin omaa sisällöntuotantoa.

“Tykkään siitä, että kun itsellä lyö ihan tyhjää, Katja tarjoaa ideoita ja ratkaisuja. Joskus taas oma tekstien viimeistely junnaa ja silloin on ollut hyvä, kun joku muu muokkaa tekstit sujuvakieliseksi.”

Viestintätoimiston kanssa työskentely on Susannan mielestä pk-yritykselle selkeä lisäresurssi viestintään.

“Minä kamppailen oman ajanhallinnan kanssa. Jos asiakkaalta esimerkiksi tulee isot aineistot ja määräpäivät paukkuu, ne menevät aina muiden töiden edelle.” 

Yhteistyö on Susannan mielestä ollut kannustavaa. Katjan kanssa on ollut helppoa ja luonnikasta asioida. Ote on oma-aloitteinen, Katja ehdottaa ratkaisuja. 

Susanna suosittee Viestintätoimisto Aioa yhteistyökumppaniksi sisällöntuotannossa. 

“Varsinkin näin kun teemme yhdessä. Olenkin miettinyt, voiko viestintää kokonaan edes ulkoistaa? Se on kuitenkin niin kiinteästi sidoksissa yritykseen ja sen ajatusmaailmaan. Viestijän pitää onnistuakseen päästä yrityksen ajatusmaailmaan sisään ja pysyä siellä. Siksi suosittelenkin tiivistä kumppanuutta.”

Jarkko Männistö Asianajotoimisto on erimielisyyksien ratkaisemiseen erikoistunut asianajotoimisto. Palveluita tarjotaan koko maan alueella. Lue lisää jarkkomannisto.fi.

Jaa tämä myös kavereillesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.